Info@tenbargerijopleidingen.nl
06 53 204 206

06 12 215 106

Vraag hier een proefles aan!

Menu
Close

Geslaagd!

Geslaagd bij Ten Barge Rijopleidingen!

Van harte gefeliciteerd!

Wat hebben jullie het goed gedaan. En wat zijn wij trots op jullie allemaal.
Het was een super gezellige tijd.

Wij wensen jullie heel veel rij plezier en veilige kilometers op de weg.

Weet jij nog iemand die ook wil starten met rijles?
Laat ze dan contact met ons opnemen.
Dan krijg jij een leuke attentie. 

Janneke_rijbewijs_gehaald

Janneke

Esmee-geslaagd_rijbewijs

Esmee

Noah_geslaagd_rijbewijs

Noah

Emma rijbewijs gehaald

Emma

Lieke is geslaagd rijbewijs

Lieke

Aaliyah is geslaagd rijbewijs

Aaliyah

Isa_geslaagd_rijbewijs

Isa

Hugo geslaagd rijbewijs

Hugo

Daphne geslaagd Rijbewijs

Daphne

Emily rijbewijs gehaald

Emily

Emmaj geslaagd autorijbewijs

Emmaj

Vera is geslaagd

Vera

Julian geslaagd

Julian

Farah is geslaagd

Farah

Rijbewijs gehaald

Roby

Pascal is geslaagd

Pascal

Iris is geslaagd

Iris

Joanne is geslaagd

Joanne

Margreet is geslaagd

Margreet

Ricardo is geslaagd

Ricardo

Mellius is geslaagd

Mellius

Esmee geslaagd rijbewijs

Esmee

Erna is geslaagd rijbewijs

Erna

Rens geslaagd

Rens

Kalina geslaagd rijbewijs

Kalina

Lex is geslaagd

Lex

Isa geslaagd

Isa

Misha is geslaagd

Misha

Floor geslaagd

Floor

Daniel is geslaagd

Daniël

Jesper geslaagd

Jesper

Kirsten geslaagd

Kirsten

Emma geslaagd

Emma

Linda is geslaagd

Linda

Floris

Floris

Dominique is geslaagd

Dominique

Timothy geslaagd

Timothy

Jaimy geslaagd

Jaimy

Aliene is geslaagd

Aliene

Femke rijbewijs gehaald

Femke

Roos geslaagd

Roos

Jilde geslaagd

Jilde

Sanae geslaagd

Sanae

Sterre geslaagd voor rijbewijs

Sterre

Jan is geslaagd

Jan

Koen is geslaagd

Koen

Elise rijbewijs

Elise

Sandrine is geslaagd

Sandrine

Karlijn heeft haar rijbewijs gehaald

Karlijn

Wiebe geslaagd

Wiebe

Inge is geslaagd

Inge

Noa is geslaagd

Noa

Iris geslaagd

Iris

Mats is geslaagd

Mats

Tygo is geslaagd

Tygo

Bas is geslaagd

Bas

Sara is geslaagd

Sara

Jerry geslaagd

Jerry

Rick geslaagd

Rick

Naomi is geslaagd

Naomi

Lisa geslaagd voor rijbewijs

Lisa

Demi geslaagd

Demi

Aleid is geslaagd rijbewijs

Aleid

Julian geslaagd

Julian

Merel heeft haar rijbewijs gehaald

Merel

Tessa rijbewijs gehaald

Tessa

Britt rijbewijs gehaald

Britt

Super goede rijschool! Super veel geleerd met een duidelijke uitleg en RIS- methode. In 1 keer geslaagd door de fijne lessen van Annemarieke. Het waren gezellige lessen, waarin alles geduldig werd uitgelegd. Erg leerzaam. Bedankt voor alles. Ik raad Ten Barge Rijopleidingen zeker aan!

Esra is geslaagd autorijbewijs

Esra

autorijbewijs gehaald

Yoëlla

Tim geslaagd

Tim

Ik heb na de 2e keer afrijden mijn rijbewijs gehaald. Het is altijd gezellig in de les, en er wordt uitstekend uitgelegd. Daarom raad ik deze rijschool aan iedereen aan!

rijbewijs gehaald Julia

Julia

In 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen dankzij de prettige lessen van Annemarieke. De RIS-methode heeft mij goed geholpen, het is een goede voorbereiding voor de lessen en voor het examen. Annemarieke, super bedankt voor je geduld en nuttige aanwijzingen!

rijbewijs gehaald marije

Marije

Deze rijschool raad ik zeker aan! De lessen waren gezellig en heel goed. Ik heb er veel geleerd!

Lincey geslaagd

Lincey

Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen. Er wordt goed uitleg gegeven over alles, dat stelde mij erg gerust.  En de lessen waren altijd erg gezellig. Erg bedankt voor de leuke lessen!

Geslaagd Jesse

Jesse

Amber geslaagd

Amber

geslaagd

Wesley

geslaagd

Marlijn

Geslaagd is Maayke

Maayke

Geslaagd Nadia

Nadia

Famke geslaagd

Famke

Daniël geslaagd

Daniël

Met veel plezier heb ik les gehad van Eric bij Ten Barge Rijopleidingen. Ik heb kunnen genieten van de deskundigheid en flexibiliteit van Eric. Hierdoor heb ik nu mijn rijbewijs in de pocket.

Jesse geslaagd

Jesse

Ties geslaagd

Ties

In een keer geslaagd bij rijschool ten Barge! Goede instructies gekregen en effectieve lessen gedraaid. De duidelijke opbouw van de les en de handige instructies via de RIS methode zorgen voor een goede voorbereiding op het examen. Ook is er elke les wel ruimte voor een praatje en een kop koffie. Altijd gezellig in de auto met Eric. Heb heerlijk kunnen lachen met je! Bedankt!

Marit is geslaagd

Marit

Sofie geslaagd

Sofie

Serena geslaagd

Serena

geslaagd

Kim

Ik wil Annemarieke bedanken voor de top lessen die ik bij haar heb gehad. Ik ben super blij dat ik haar als mijn rij-instructrice heb gehad. Bedankt voor alle gezelligheid en de kopjes koffie🤪

geslaagd

Maaike

Hannah geslaagd

Hannah

Eric heeft mij met zijn rijlessen ontzettend geholpen door zijn persoonlijke begeleiding. Hij heeft de rijlessen goed op mij aangepast, waardoor ik me kon richten op de onderdelen die ik lastig vond. Doordat hij de rust goed bewaakte, zat ik niet gestresst in de auto. Dankzij Eric kan ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!

Madelief geslaagd

Madelief

Migchel geslaagd

Migchel

Ioannis is geslaagd bij Ten Barge

Ioannis

Bij Ten Barge Rijopleidingen heb ik op een prettige manier met goede begeleiding auto leren rijden. Je kunt alles zeggen wat je wilt; maar Eric kan mensen snel auto leren rijden naar mijn ervaring. Als ik nu op de weg rijd heb ik geen stress en voel me thuis in elke auto als ik moet rijden. Als je nog geen rijbewijs hebt neem eens een proefles en merk het zelf!!
Nino geslaagd bij Ten Barge

Nino

Dankzij Ten Barge Rijopleidingen heb ik mijn rijbewijs in de pocket! Fijne lessen gehad, veel geleerd en met veel gezelligheid!

Emma geslaagd bij Ten Barge

Emma

Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij de fijne lessen bij Annemarieke. De methode RIS is voor mij een groot succes geweest. Hierdoor ga je goed voorbereid de les in en kan je je les veel nuttiger gebruiken omdat je een stappenplan volgt. Ook kan je hierdoor goed je eigen vooruitgang in de gaten houden en daar samen aan werken. De lessen zijn een perfecte combinatie van gezellig en leerzaam!

Luuk geslaagd

Luuk

Ymke geslaagd

Ymke

Ook ik ben in 1 keer geslaagd met dank aan de goede instructies van Annemarieke bij Ten Barge Rijopleidingen. Je wordt stap voor stap begeleid op een fijn tempo. En met handige tips word je goed voorbereid op de tussentijdse toets en/of het praktijkexamen. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Ten Barge Rijopleidingen en raad ze zeker weten aan!

Nathalie rijbewijs gehaald

Nathalie

Arissa rijbewijs gehaald

Arissa

Remco geslaagd

Remco

Ik heb super erg genoten van alle rijlessen. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens het rijden. De lessen waren ook heel duidelijk gegeven.

Jeroen ook geslaagd

Jeroen

Mijn ervaring met jullie rijschool is top. Het is echt een aanrader om bij jullie te lessen, je krijgt goed op eigen niveau les en ik heb het elke les leuk en gezellig gehad met jullie allebei.👍
Kortom top rijschool!🚘
Don is geslaagd

Don

In 1 keer het rijbewijs in de pocket! Bedankt voor de goede begeleiding en voor alle rust en geduld die jullie uitstralen tijdens het lessen. 👍🏼

Milou is geslaagd

Milou

Dankzij de goede rijlessen van Eric, heb ik mijn rijexamen in 1x weten te behalen. De rijlessen worden rustig opgebouwd, ondersteund door RIS boek, wat mij erg heeft geholpen. Dit samen met een duidelijke en rustige uitleg van Eric heeft mij erg veel vertrouwen weten te geven in de auto. Ook waren de rijlessen erg gezellig, waardoor ik het nooit een probleem vond om te lessen. Ik zou rijschool Ten Barge zeker aanrader!!
Amber is geslaagd

Amber

Les gekregen via RIS. Je hebt een vaste rijinstructeur die je elke les begeleid. Eric was mijn rijinstructeur. Heb enorm met hem kunnen lachen. Er wordt goed persoonlijk lesgegeven via een duidelijk stappenplan. Je bent hier geen nummer!
Bedankt voor de gezellige lessen! Ik kan met plezier terugkijken en kan deze rijschool zeker aanraden!
Geslaagd Marieke

Marieke

Geslaagd Myrthe

Myrthe

Roeland is geslaagd

Roeland

Super rijschool. Alles wordt in een fijn tempo geleerd, waardoor je alles goed onder de knie krijgt. De afwisseling van Annemarie en Erik was superhandig om alle fouten uit het rijden te krijgen.
Kelly geslaagd autorijbewijs

Kelly

Rebecca is geslaagd

Rebecca

Sylvia is geslaagd

Sylvia

Op 34-jarige leeftijd toch maar aan mijn rijbewijs begonnen. Super relaxte rij instructrice, die je op je gemak laat voelen. Enorm blij dat ik voor Ten Barge Rijopleidingen heb gekozen. Stiekem ga ik de gezellige momenten ook wel missen!
Wesley is geslaagd

Wesley

Laura is geslaagd

Laura

Ik heb een super tijd gehad bij Ten Barge Rijopleidingen. Ik had een beetje een angst voor snelle wegen, maar daar hebben Eric en Annemarieke mij snel van af geholpen. Ik was ook erg zenuwachtig voor mijn examen, maar ook daar heb ik goede begeleiding in gehad.
Top rijschool 🎉🎉🎉
Silvian is geslaagd

Silvian

Top rijschool!! Bouwt het niveau rustig op, waardoor je alles goed opslaat en goed uitvoert. Ze geven extra aandacht aan veilig rijden en goed kijken. Echt een aanrader! Heel erg bedankt.

Patrick geslaagd

Patrick

Super snel kunnen lessen, daardoor super snel door middel van goeie lessen en goeie uitleg in 1x mijn rijbewijs gehaald! Top rijschool!

Frank is geslaagd bij Ten Barge

Frank

Na een aantal lessen, en flinke zenuwen heb ik dankzij Eric mijn rijbewijs weten te halen. Een echte aanrader! Eric is een geduldige instructeur  die er voor heeft gezorgd dat ik nu zelfverzekerd de weg op mag!

Tobias is geslaagd

Tobias

Het was altijd gezellig met Eric. Ik kon goed met hem lachen, zijn manier van lesgeven deed mij heel goed en hij leerde mij goed zelfstandig rijden! Ik ga de lessen en de kopjes koffie zeker missen.

Riccardo is geslaagd

Riccardo

Het waren goeie lessen met een fijne instructeur die goed helpt met wat jij lastig vindt, en dat wordt dan vervolgens rustig uitgelegd in duidelijke stappen totdat je het snapt. En als je iets lastig vindt, zeg je dat en dan wordt dat extra geoefend.

Siem geslaagd

Siem

Dankzij de goeie manier van lessen van Eric heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen. Tijdens de lessen heb ik mij altijd op mijn gemak gevoeld en een erg leuke tijd gehad met Eric. Nogmaals super bedankt en ik raad iedereen aan om bij Eric te lessen.

Max geslaagd

Max

Samen met mijn vriend Rico heb ik les genomen bij Eric ten Bärge. Omdat wij samen reden waren onze lessen 2 uur. Om het half uur wisselden wij van plek. Elke keer als één van ons een fout maakte probeerde de ander de fout niet te maken, zo leerden wij van elkaar. Het was ook een soort van competitie tussen mij en Rico; kijken wie van ons de minste fouten maakte tijdens het rijden.

Eric geeft al vrij snel aan dat je zo snel mogelijk je theorie moet inplannen. Elke rijles ga je vooral je kijkgedrag verbeteren en vooruit denken, dit is in het begin het lastigst. Ik heb voor mijn theorie een dagcursus gevolgd, dit is een echte aanrader omdat je de hele dag met je theorie bezig bent.

Toen we een beetje wisten hoe we moesten schakelen, leerde Eric ons ‘speciale verrichtingen’ uitvoeren, zoals bijv. achteruit inparkeren, keren en stoppen op de plek. Toen we schakelen redelijk onder de knie hadden, gingen wij de snelweg op, dat is spannend voor de eerste keer. Na ongeveer 16 lessen gingen Rico en ik apart rijles nemen, om op individuele rijproblemen te letten. Tot aan mijn 26e rijles leerde ik steeds beter rijden en vooruitdenken. Als je ergens een probleem mee hebt, legt Eric je dit netjes uit. Ik heb mijn rijexamen gehaald met 26 rijlessen.

Ik ben zeer tevreden met rijschool Ten Barge Rijopleidingen.

Marissa zit op de auto omdat ze geslaagd is

Marissa

Door de super goede lessen en persoonlijke aandacht, ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Na de proefles wordt een realistisch beeld opgesteld hoeveel lessen er nodig waren. Daarna zijn we aan de slag gegaan, rustig, duidelijk en in stappen. Als je ergens nog niet zeker van bent, is er genoeg ruimte om dit extra te oefenen. Het is fijn dat je hier samen toewerkt naar het examen en jouw veilig in het verkeer deel te laten nemen. Annemarieke is heel geduldig en gezellig, wat haar een top-instructeur maakt. Ik wil jullie bedanken voor de leuke lessen en raad jullie absoluut aan!

Geslaagd Francisca

Francisca

In 1 keer geslaagd bij Ten Barge Rijopleidingen!
Dankzij de fijne coaching van de rij instructeur Annemarieke voel je je direct op je gemak bij haar en wordt alles rustig en duidelijk uitgelegd!
Doordat Annemarieke de tijd voor je neemt, rust uitstraalt, stappen herhaalt en jou uiteindelijk echt het gevoel geeft dat je goed op weg bent, zorgt dit voor meer zelfvertrouwen tijdens het autorijden. Ook is er alle ruimte om iets tijdens de les extra te oefenen als je daar minder zeker over bent. Ten Barge Rijopleiding is echt een goede rijschool die ik anderen zeker aanraad!
Diana is geslaagd

Diana

Ook ik ben geslaagd! Super bedankt voor de leerzame en fijne rijlessen Annemarieke en Eric. Als je super leuke en leerzame lessen wil volgen, raad ik je aan om te gaan lessen bij Ten Barge Rijopleidingen.

Charley is geslaagd

Charley

De lessen van Annemarieke waren heel prettig en ik kon altijd aangeven wat ik zelf graag nog wilde oefenen. Ook kreeg ik altijd duidelijke uitleg en werd alles goed herhaald totdat het goed lukte. Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en raad het anderen zeker ook aan!

Stig Hoefnagel is in een keer geslaagd

Stig

Goeie begeleiding op je eigen niveau. Zodra je ergens niet geheel zeker over was werd dit goed en aandachtig herhaald net zo lang tot je het wel begreep. De lestijden waren erg flexibel wat voor mij als zeer prettig is ervaren!

Daphne Assies is in een keer geslaagd

Daphne

Super bedankt voor alle leuke en goede lessen.

Channa Uit de Bosch is in een keer geslaagd

Channa

Gelest en mijn rijbewijs gehaald bij Ten Barge Rijopleidingen. Ik ben de eerste keer geslaagd, en heb oprecht genoten van mijn rijlessen. Elke les was gezellig maar tegelijkertijd leer je ook veel. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Alles werd mij geleerd met duidelijke instructies en een stappenplan wat voor mij erg fijn was. Door de lessen heen heb ik veel vertrouwen, gezelligheid en positiviteit ervaren in de auto. Annemarieke vond het niet erg om dezelfde stappen meerdere keren te herhalen als ik het niet snapte, of als een handeling niet lukte. Dat stelde mij erg op mijn gemak. Ook tijdens mijn toets en examen heeft ze geholpen om mijn zenuwen te relativeren, wat zeker heeft geholpen. Al met al had ik me geen betere instructrice kunnen wensen. Annemarieke bedankt voor alles en ik zie je op de weg. 

Julia van der Most is in een keer geslaagd

Julia

Wat ben ik blij dat ik ben overgestapt naar Ten Barge Rijopleidingen. Ik voelde me meteen heel erg op mijn gemak bij Eric en Annemarieke. Zij hebben mij alles rustig uitgelegd en zo kon ik met veel meer zelfvertrouwen de rijlessen volgen. Door de duidelijke uitleg, de rust en de manier van les geven hebben zij mij heel erg goed leren auto rijden en het vertrouwen gegeven dat ik het kon. En daardoor ben ik in 1x geslaagd! Dank je wel voor alle fijne, gezellige en leerzame lessen.

Nuij Visser is in een keer geslaagd

Nuij

Goede lesgever, die mij duidelijke instructies gaf waardoor ik het snel oppakte. Vervolgens vond ik het heel fijn dat ik de les vaak persoonlijk kon indelen. Als ik op een bepaald aspect wou oefenen omdat ik voor mijn gevoel dat niet goed onder de knie had kon dat altijd. Uiteindelijk kijk ik met een goed gevoel terug op mijn rijlessen en kan ik nu veilig de weg op.

Maureen Wakelkamp is in een keer geslaagd

Maureen

Shirley Bennink is in een keer geslaagd

Shirley

Altijd hele fijne coaching, en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. En het is heel fijn om zelf mee te kunnen beslissen over de indeling van je rijles! Als ik ergens onzeker over was, gingen we dat samen oefenen, waardoor ik vol zelfvertrouwen aan mijn rijexamen begon. En met succes; in 1 keer geslaagd!