Info@tenbargerijopleidingen.nl
06 53 204 206

06 12 215 106

Vraag hier een proefles aan!

Menu
Close

Tips

GOEDE TIPS

Je praktijkexamen komt eraan! Natuurlijk hebben wij tijdens de lessen al uitgebreid gesproken over wat je tegen gaat komen op je examen. Pas als het voor ons en voor jou goed voelt zullen wij het examen aan gaan vragen. Bekijk deze handige tips.

Theorie examen

Zorg dat je eerst je theorie examen haalt. Dit blijft maar 1 1/2 jaar geldig. Je kunt dit zelf leren of je inschrijven voor een cursus.

Goede voorbereiding

Maak er niet een te groot punt van. Luister niet naar de tips van anderen. Probeer niet foutloos te rijden. Rij zelfverzekerd en besluitvaardig. Zorg voor een goede nachtrust voor je examen. Laat je instructeur meerijden.

MACHTIGEN

Om ervoor te zorgen dat wij je examens en tussentijdse toets kunnen plannen, moet je ons eerst machtigen. Dat doe je door hier te klikken. Ons rijschoolnummer is: 2858F4

ZELFREFLECTIE FORMULIER

Vul hier het zelfreflectie formulier in. Dit moet je meenemen naar je examen. Zelfreflectie is een onderdeel van het autorijexamen (categorie B). Het dwingt je om kritisch te kijken naar je ontwikkeling als automobilist.

Gezondheidsverklaring

Vergeet niet om  je gezondheidsverklaring in te vullen. Dit kun je doen bij het CBR. Dit is verplicht en de kosten (€ 38,40) betaal je aan het CBR.