Info@tenbargerijopleidingen.nl
06 53 204 206

06 12 215 106

Vraag hier een proefles aan!

Menu
Close

Informatie

Algemene informatie


Wat kunnen wij voor nog meer voor je doen? Wil je bijvoorbeeld meer weten over 2toDrive, rijden met 16,5 jaar?
RIJBEWIJS ook vanaf 16,5 jaar

Als je 17 jaar bent geworden en je wilt beginnen met het halen van je rijbewijs, dan is Ten Barge Rijopleidingen de beste keus. 2toDrive biedt je de mogelijkheid om vanaf 16,5 jaar te beginnen met lessen en dan kun je al praktijkexamen doen vanaf je 17e. Tot je 18e mag je dan met een coach op pad totdat je 18 bent en compleet zelfstandig de weg op mag.

Klik hier voor onze pakketten en tarieven.

RIS Methode

Wij zijn RIS gecertificeerd. De “Rijopleiding in Stappen” is een gestructureerde opleidingsmethodiek die je kan helpen bij het halen van je rijbewijs. Met de RIS methode heb je gemiddeld 10% meer kans om je praktijkexamen in één keer te halen (50% bij gewone leerlingen, 60% bij RIS leerlingen). Dit komt omdat de RIS opleiding een bewezen vaste structuur volgt en de leerling meer betrekt bij het leerproces. De opleiding bestaat uit vier modules met aan het eind van iedere module een afsluitende toets. Module 1 Voertuigbediening en voertuigbeheersing – toets 1. Module 2 Beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en -situaties – toets 2. Module 3 Complexe en voertuigbediening en beheersing van complexe verkeersmanoeuvres en – situaties – toets 3 (tussentijdse toets). Module 4 Veilige en verantwoorde verkeersdeelname – praktijkexamen CBR.

Gratis Proefles

Iedere leerling is anders. Wij zullen jouw rijvaardigheid, verkeersinzicht en persoonlijkheid tijdens de proefles nauwlettend bestuderen. Na afloop krijg je antwoord op al je vragen, zoals: Hoeveel rijlessen heb ik nodig? Welk lespakket past het beste bij jou? Wat zijn de geschatte kosten? Wanneer kan ik beginnen en wanneer kan ik examen doen? Onze proefles duurt 60 minuten inclusief een gesprek, en is geheel gratis wanneer je besluit bij ons te gaan lessen. Anders kost deze proefles  €40,-.

Klik hier voor een proefles

Faalangst

Wanneer je faalangst hebt kunnen wij verschillende mogelijkheden met je doorspreken. Samen zullen wij proberen tot een goede oplossing te komen. Tegenwoordig kun je bij het examen zelfs extra hulp krijgen bijvoorbeeld door een examinator die getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst.